2023. 09. 22. Péntek Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Gazdaság

Idén is a nordmann fenyő a sláger

A legtöbb helyen a vásárlók most is luc-, ezüst és nordmann fenyők közül válogathatnak. Van olyan kereskedés, ahol a forgalom sem csökkent a tavalyihoz képest.

  • Idén is a nordmann fenyő a sláger

A fenyőfák ára átlagosan ezer forinttal drágult a tavalyihoz képest. A luc métere 4 ezer, az ezüst 5 ezer, a nordmann fenyő pedig 7 ezer forintba kerül. A vásárlók átlagosan tízezer forintot szánnak idén karácsonyfára.

A karácsonyi ajándékvásárlás azonban már megosztóbb képet mutat.

Akadt olyan is, aki kézzel készített ajándékkal lepi meg szeretteit és inkább élelmiszerre költ többet.

A hellovidék.hu felmérése alapján tízből négy internetes vásárló kisebb értékű ajándékok beszerzésével spórol. A válaszadók 55 százaléka pedig már ősz elején beszerezte a karácsonyi ajándékokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Kétélű fegyver lenne a banki különadók kiterjesztése

Kétélű fegyver lenne a banki különadók kiterjesztése

Varga Mihály pénzügyminiszter Egerben, a Közgazdász-vándorgyűlésen arról beszélt csütörtökön, hogy a kormány mérlegeli a további adófrontok nyitásának lehetőségét, miután a bankok profitja jelentősen emelkedett az elmúlt egy évben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!