2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Gazdaság

Hernádi: Társadalmi igény van arra, hogy tisztább környezetben éljünk

  • Hernádi: Társadalmi igény van arra, hogy tisztább környezetben éljünk

2030-ra vonatkozó terveikről és aktuális energetikai kérdésekről beszélt a Műegyetemen a Mol-csoport elnök-vezérigazgatója. Hernádi Zsolt elmondta: fontos észrevenni a piac és a fogyasztói szokások változását és alkalmazkodni hozzájuk. Ezért nyitnak az új generáció igényei felé, akik már nem tartanak igényt saját autóra és fontosnak tarják a megújuló energiát.

„Igenis társadalmi igény van arra, hogy egy tisztább környezetben éljünk. Ez a társadalmi igény számokban is kifejezésre fog kerülni. Ez pedig azt fogja jelenteni, hogy ahogy csökkennek az elektromos autók bekerülési költségei és ahogy az elektromos autók vételára és a velük megtehető hossz növekedni fog, úgy lehet azzal számolni, hogy a fosszilis üzemanyagok értékesítése legalábbis az OECD-országokban csökkenni fog. Nem tudjuk elkerülni ezt, mert a fogyasztók tudata változott meg és közben a fejlesztések hatására megtörtént egy árkiegyenlítés” – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!