2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Az orvosok hercege - Boldog Batthyány-Strattmann László 11:00

Gazdaság

Házkutatás a Pápai Hús volt igazgatójánál

Házkutatást tartottak a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai Pápán, a Pápai Hús volt gazdasági igazgatójának családi házában. A rendőrség egyelőre nem nyilatkozott.

A Pápai Hús 1913 Kft. ügyében a pénzükre váró termelők tettek büntetőfeljelentést májusban, ismeretlen tettes ellen csalás gyanújával. A cég ugyanis olyan ajánlatot tett élőállat-beszállítóinak, hogy tartozásainak csak 70 százalékát fizetné ki, azt is csak 2014 decemberéig. A fennmaradó 30 százalékról a gazdáknak le kellett volna mondaniuk. Úgy tudni, a társaság több mint ezer élőállat-beszállítónak több mint másfél milliárd forinttal tartozik.

A HírTV helyszíni tudósítója elmondta: a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai délelőtt fél 11 körül fejezték be a házkutatást, ám mindössze egy fémdobozzal távoztak, de nem mondták meg, hogy mi van benne. Továbbra sem lehet tudni, mit kerestek, illetve mit vizsgáltak. A húsüzem volt gazdasági igazgatója nem volt hajlandó nyilatkozni,  kameránkat is elküldte a házától.

Budai Gyula: a korábbi vezetők felelősek a húsüzem jelenlegi helyzetéért

A Pápai Hús korábbi vezetői felelősek a gyár jelenlegi helyzetéért – jelentette ki Budai Gyula, a vidékfejlesztési minisztérium államtitkára. A politikus azt mondta: az előző vezetés eltitkolt információkat a húsüzem jelenlegi menedzsmentje elől, és távozásukkor ellopták a pénzt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kiosztotta Klopp az angol riportert + videó

Kiosztotta Klopp az angol riportert + videó

Szerda este Szoboszlai Dominik megszerezte második gólját a Premier League-ben. A magyar középpályás biztosította be az idegenbeli győzelmet a Sheffield United ellen, a Vörösök versenyben vannak a bajnoki címért.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!