2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Napindító 04:00

Gazdaság

Hazánk javára döntött a washingtoni bíróság

Ismét a magyar állam javára döntött egy hosszútávú villamosenergia-vásárlási perben a washingtoni nemzetközi választott bíróság.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye szerint a Dunamenti Erőmű belga tulajdonosa az Energiacharta Egyezmény megsértésére hivatkozva kezdeményezte a bírósági eljárást. A cég azt kifogásolta, hogy Magyarország 2006-ban újra bevezette az erőművi villamosenergia hatósági árazását. Sérelmezték azt is, hogy a magyar állam 2008 végén jogszabállyal szüntette meg a hosszú távú megállapodásokat, miután az Európai Bizottság megállapította, hogy azok tiltott állami támogatást jelentenek az erőművek részére.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!