2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Gazdaság

Hatalmas mennyiségű romlott élelmiszert foglaltak le

Több tíz tonna élelmiszert foglaltak le a NÉBIH és a NAV munkatársai egy távol-keleti élelmiszer-kereskedőtől Budapesten.

Több tíz tonna élelmiszert foglaltak le a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal és a Nemzeti- Adó- és Vámhivatal munkatársai egy távol-keleti élelmiszer-kereskedőtől a fővárosban.

A két helyszínen tartott összehangolt ellenőrzés során a többi között lejárt fogyasztási idejű halat, kagylót és tenger gyümölcseit is találtak. A kereskedő telephelyeiről az élelmiszerek feltehetőleg az országban üzemelő távol-keleti vendéglátóhelyekre kerültek. A rajtaütés után négy és fél mázsa terméket semmisítenek meg és közel 45 tonna élelmiszert kivontak a forgalomból.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program, hosszabb futamidővel és többféle tevékenységre igényelhető támogatás – közölte az Energiaügyi Minisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!