2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 04:00

Gazdaság

Haladékot kaptak a bankok a visszafizetésre

Haladékot kapnak a bankok – csak május végéig kell visszafizetniük az ügyfelekre jogellenesen áthárított díjakat.

Az eredeti határidő szerdán járt volna le, a halasztásról az idő rövidsége miatt döntött most a jegybank. Az MNB a tavalyi díjemelésekkel kapcsolatban vizsgálta a pénzintézeteket, és azt állapította meg, hogy több bank százezrek számláján számított fel jogosulatlanul különböző díjakat. Azt nem lehet tudni, mennyi pénzt fizetnek majd vissza a bankok az ügyfeleknek. Az MNB korábban tízmilliárd forintos nagyságrendet becsült. A Világgazdaság információi szerint, aki már nem ugyanannál a banknál vezeti a számláját, mint tavaly, postán kaphatja meg a pénzét.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!