2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Gazdaság

Gulyás: A mérsékelt energiaár versenyelőnyt jelent

Versenyelőnyt jelent a mérsékelt energiaár és a biztonságos energiaellátás a magyar gazdaság számára – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden Budapesten.

Gulyás Gergely a Budapesti Elektromos Művek 125 éves fennállását ünneplő rendezvényen az ELMŰ–ÉMÁSZ működését a magyar–német kapcsolatok sikeres példájának nevezte. Hozzátette, hogy a vállalat megbízható és felelős partnerként hozzájárul a magyar energetika sikeréhez, kulcsfontosságú hálózatot üzemeltet és fejleszt, a versenypiaci kereskedés mellett 2 millió lakossági ügyfél szolgáltatója, jelentősége ezért túlmutat a piaci szerepvállaláson.

Korszerű szolgáltató

Marie-Theres Thiell, az ELMŰ–ÉMÁSZ igazgatóságának elnöke sikeres folyamatnak nevezte a cég átalakulását hagyományos energiavállalatból korszerű szolgáltatóvá.

Martin Hermann, az ELMŰ legfőbb részvénytulajdonosa, az Innogy SE kiskereskedelmi operatív igazgatója a közeljövő kihívásai közül kiemelte a növekvő energiafogyasztást, és hozzátette, hogy a mindennapokat átalakító folyamatok, a digitalizáció hatásai az energiatermelést is átalakítják.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!