2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Csinibaba 11:05

Gazdaság

Folytatják a tárgyalást az amnesztiarendeletről

Ősszel folytatják a tárgyalást a fuvarozók a kormánnyal az úgynevezett amnesztiarendeletről.

A szállítási vállalkozók azt szeretnék elérni, hogy visszakapják azokat a bírságokat, amelyeket az e-útdíjrendszer hiányosságai miatt kaptak és fizettek be. Az amnesztiarendelet ősszel kerülhet a parlament elé, az e-útdíjrendszer további finomításáról pedig tovább tárgyalnak a kabinettel az érdekvédők. „A kormány megtárgyalta ezt a törvénytervezetet, és reményeink szerint az őszi ülésszakra ez beterjesztésre is kerül az Országgyűlés elé. Ha ez megtörténik és az Országgyűlés is elfogadja, akkor megnyílik annak a lehetősége, hogy azon fuvarozók, akik február 16-ig olyan szabálysértést kaptak, amelynél nem sérült a költségvetés, akkor visszakaphatják kérelem alapján a befizetett bírságokat. Mi arra számítunk, hogy az eddigi tárgyalások azt mutatják, hogy a kormányzat elfogadta, alkalmasnak tartja. Tehát reményeink szerint a parlament elfogadhatja” – mondta a Hír TV-nek Dittel Gábor, a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestületének ügyvezető főtitkára.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Lelepleződött Magyar Péter

Lelepleződött Magyar Péter

Magyar Péter hazudott – írja az Origo. Nem a párt neve miatt választotta a Tisza Pártot, hanem mert pontosan ismerte őket. Az összekötőkapocs pedig a piramisjátékért 4 évig börtönben ült anyós jelölt volt. S. Máriának ugyanis ugyanebben a piramisjátékban bűntársa volt a Tisza Párt alapítója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!