2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Gazdaság

Feldman Zsolt: A versenyképes mezőgazdasághoz elengedhetetlen a precíziós gazdálkodás

Ahhoz, hogy a 21. század magyar mezőgazdasága versenyképes maradjon, minden termelőnek meg kell kezdenie az átállást a digitális, precíziós gazdálkodásra - mondta az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztéséért felelős államtitkára hétfőn, Veresegyházán.

  • Feldman Zsolt: A versenyképes mezőgazdasághoz elengedhetetlen a precíziós gazdálkodás

Feldman Zsolt, az idén február 18-19-én megrendezendő Precíziós Gazdálkodás és Agrárinformatikai Konferencia és Kiállítás (Prega) beharangozó sajtótájékoztatóján, a Veresi Paradicsom Kft. üzemében hangsúlyozta, hogy a hatodik alkalommal megtartandó Prega segít megújítani Magyarország mezőgazdaságát.

Hozzátette, hogy a világ többi részén gőzerővel haladnak a precíziós gazdálkodásban a termelők, akik saját, jól felfogott üzleti érdekükben átalakítják gazdaságukat az új technológiák alkalmazására.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!