2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szerelmes biciklisták 17:30

Gazdaság

Féláron lehet vele fürdőbe menni

Újra nyereségesen működnek a fővárosi gyógyfürdők.

Szőke László, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója a Magyar Hírlapnak elmondta: tavaly 3,3 millióra nőtt a látogatók száma. Egy nemrég készült felmérés szerint a Széchenyi fürdő esetében a látogatók 95 százaléka külföldi, a Gellértben ez az arány 90 százalék körül van, a bérleteseket nem számítva. Szőke László szerint megengedhetetlen, hogy a magyar vendégek száma ilyen alacsony legyen, ezért bevezették a Zsigmondy-kártyát. Ez ötezer forintba kerül, s egy évig 50 százalékos árkedvezményre jogosít a Széchenyi és a Gellért fürdőben is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!