2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Gazdaság

Évi másfél milliárdos tehertől szabadul meg Debrecen

Debrecen 27 milliárd forintnyi adósságának a felét vállalja át az állam az önkormányzati adósságrendezéssel. Ezt Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere jelentette be a hajdúsági városban.

Kósa Lajos polgármester azt mondta, ezzel a város évi másfél milliárd forint tehertől szabadul meg. „Nagyon pozitív az, hogy az adósságszolgálatunk 1,5 milliárd forinttal csökken, mert így a jövő évi költségvetésben 1,5 milliárd forintot másra tudunk költeni. A 27 milliárdos adósság 29,5 milliárdról csökkent le a tavalyi évben. Ennek két oka van. Egyrészt az árfolyamok alakulása, másrészt hogy már elkezdtünk egy tudatos adósságcsökkentési politikát” – mondta Debrecen fideszes polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Németországgal kivételez az Európai Unió

Németországgal kivételez az Európai Unió

Európa megnyitotta a lehetőséget az alternatív üzemanyagok előtt, ám a jelek szerint csak Németország számára. Másoknak egyelőre nincs lehetőségük versenybe szállni, pedig az uniós piacon Olaszország is rendelkezik olyan termékkel, amellyel szintén jól futnának az autók.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!