2023. 03. 29. Szerda Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Gazdaság

Erősödött a forint

  • Erősödött a forint

A Trump-interjú a nemzetközi valutákat is megmozgatta, a forint kis mértékben erősödött a főbb valutákkal szemben. Az eurót a 323-as szinten jegyezték. A Hír Televíziónak nyilatkozó elemző szerint a magyar deviza erősödése nem lesz jelentős.

A feltörekvő piacokra az év eleje óta az erősödő dollár, az emelkedő amerikai kamatok nincsenek jó hatással. Hiszen a feltörekvő piacoknak vannak országai, akik jobban ki vannak téve az erősödő dollárnak, az eladósodottságon keresztül Ezért láthattunk a régióból egy tőke kivonást az elmúlt hónapokban. Most, a dollár gyengülésével ez a feltörekvő piaci devizáknak enyhén kedvezett és így a forint árfolyamában is látunk egy enyhe erősödést, ezt azonban egy 60 filléres erősödés, nem jelenthető annyira jelentősnek, és valószínű, hogy nagyon erős forinterősödésre nem számíthatunk - mondta el az Equilor elemzője, Holecz Noémi.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!