2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Kormányinfó

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 11:40

Gazdaság

Erősödött a forint

  • Erősödött a forint

A Trump-interjú a nemzetközi valutákat is megmozgatta, a forint kis mértékben erősödött a főbb valutákkal szemben. Az eurót a 323-as szinten jegyezték. A Hír Televíziónak nyilatkozó elemző szerint a magyar deviza erősödése nem lesz jelentős.

A feltörekvő piacokra az év eleje óta az erősödő dollár, az emelkedő amerikai kamatok nincsenek jó hatással. Hiszen a feltörekvő piacoknak vannak országai, akik jobban ki vannak téve az erősödő dollárnak, az eladósodottságon keresztül Ezért láthattunk a régióból egy tőke kivonást az elmúlt hónapokban. Most, a dollár gyengülésével ez a feltörekvő piaci devizáknak enyhén kedvezett és így a forint árfolyamában is látunk egy enyhe erősödést, ezt azonban egy 60 filléres erősödés, nem jelenthető annyira jelentősnek, és valószínű, hogy nagyon erős forinterősödésre nem számíthatunk - mondta el az Equilor elemzője, Holecz Noémi.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!