2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Gazdaság

Erős ősz várható a lakáspiacon

Az ősz, ezen belül is az október kiemelkedő időszak lehet az ingatlanok adásvételében - írta pénteki számában a Világgazdaság az OTP Ingatlanpont helyzetelemzését idézve. Valkó Dávid, a cég vezető elemzője úgy vélte, hogy az idén még elérhető a 170 ezer körüli szint az ingatlantranzakcióknál - ami néhány ezres növekedést is jelentene -, de ehhez "bele kell húznia a piacnak".

  • Erős ősz várható a lakáspiacon

Az év eddig nem hozott rekordokat. A korábbi évek tapasztalatai szerint, valamint a közelmúltban bevezetett, a lakásvásárlást támogató kormányzati intézkedések hatására azonban ősszel kiugró számok várhatók. Sokan próbálnak továbbá az év végéig olyan új lakást találni, amelyet még biztosan kedvezőbb áfatartalommal vásárolhatnak meg.

Sok lakástulajdonos az élénkülő keresletre időzíti az eladást, az OTP Ingatlanpont előrejelzése szerint ők is jól járhatnak.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Európai-szinvonalú húsüzem látja el az országot + videó

Európai-szinvonalú húsüzem látja el az országot + videó

A Regnum a SPAR Magyarország saját húsüzeme. A cég ilyet elsőként és egyedüliként hozott létre az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül. Az elmúlt két évtized során komoly fejlődésen ment keresztül a vállalat, több mint 8 milliárd forintot fordítottak fejlesztésre.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!