2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 07:30

Gazdaság

Eddig 160 ezer lakásszerződés van, ami valamilyen módon változott a kampány során + videó

Félidőben a lakásbiztosítási kampány. A Magyar Nemzeti Bank arra számít, hogy legalább 200 ezer új vagy megújított lakásbiztosítási szerződést kötnek a fogyasztók az akció során. Az MNB - hogy még inkább segítse az átláthatóságot - negyedévente közzéteszi a lakásbiztosítási díjak alakulását bemutató indexet.

  • Eddig 160 ezer lakásszerződés van, ami valamilyen módon változott a kampány során + videó

A márciusban meghirdetett lakásbiztosítási kampány során a régi, elavult biztosításokat, most díjmentesen átköthetik vagy újraköthetik az ügyfelek, egészen április 2-ig.

A tavalyi év folyamán 56 ezer forintra nőtt egy átlagos lakásbiztosítás éves díja. Ezzel szemben a magasabb szolgáltatást kínáló minősített fogyasztóbarát otthonbiztosításokért, közel 10 százalékkal kevesebbet, tehát 51 ezer forintot kell fizetni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál – Megvan, mit akar a Nyugat Oroszországtól + videó

Globál – Megvan, mit akar a Nyugat Oroszországtól + videó

Oroszország javát – vagy inkább javait akarja a pénzügyi háttérhatalom, és úgy tűnik kitart emellett az elhatározása mellett még akkor is, ha ezzel az atomháború szélére sodorja a A részletekről beszélt Boros Imre, közgazdász és Bogár László közgazdász a Globalban. Vigyázat a nyugalom megzavarására alkalmas tények hangzanak majd el. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!