2023. 09. 24. Vasárnap Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Gazdaság

E-sorsjegyet vezetett be a nemzeti lottótársaság

A koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében digitális kaparós sorsjegyeket vezetett be a nemzeti lottótársaság, így az online lottózás és sportfogadások mellett már a kaparós sorsjegyek is elérhetők az interneten.

  • E-sorsjegyet vezetett be a nemzeti lottótársaság

A fejlesztésnek köszönhetően még inkább csökkenthetik a személyes érintkezést azok, akik szerencsét akarnak próbálni.

Online sorsjegyeket vezetett be a Szerencsejáték Zrt. Az újításnak köszönhetően a nemzeti lottótársaság kínálatába az utolsó, mindezidáig kizárólag offline értékesített termékcsalád is elérhetővé vált az online térben.

A Sorsolásos Játékok Főosztályvezetője szerint szükségszerűvé vált az újítás a koronavírus-járvány miatt.

A lottótársaság szerint a következő időszakban egyre népszerűbb lesz a játék a szerencsét próbálók körében.

Bánhegyi Zsófia azt is elmondta: a digitális kaparós sorsjegyek közül több olyannal is játszhatnak az emberek, amit a lottózókban már nem lehet megtalálni. A kommunikációs igazgató hozzátette: a jövőben havonta új sorsjegyekkel bővítik az online kínálatot.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: Egynapos háborúban dőlt el Karabah sorsa

Globál: Egynapos háborúban dőlt el Karabah sorsa

Berobbant a lőporos hordó a Kaukázusban. Az ukrán háború tombolása közepette vitték dűlőre az azeriek régi történelmi konfliktusukat az örményekkel. A Globálban Vasa Lászlóval, a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatójával beszélgetünk a témáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Széleskörű programokkal várták a piacokra látogatókat

Széleskörű programokkal várták a piacokra látogatókat

Szeptember 22-e a Nyitott Piacok Napja. A rendezvény elsősorban a vásárlóknak szól és a piacozáshoz akar kedvet csinálni. Ez a hazai kezdeményezés a Vásárcsarnokok, Piacok Együttműködési Fórumának első megvalósult együttműködése.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!