2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Gazdaság

Csaknem 10 százalékkal nőtt a Spar árbevétele

Csaknem 10 százalékkal nőtt a Spar árbevétele tavaly. Az üzletláncnál hamarosan online is lehet majd vásárolni. Hónapok óta tesztelik a kiszállítást. A fejlesztés 100 új munkahelyet is jelent majd.

  • Csaknem 10 százalékkal nőtt a Spar árbevétele

Évente több mint 800 diák van szakmai gyakorlaton a Spar üzleteiben és csaknem 13 ezer ember dolgozik náluk. A cégvezetésnek fontos, hogy megtartsák a munkavállalóikat, mert folyamatosan nő az üzletek forgalma is. Tavaly 6 új üzletet nyitottak, 17-et pedig felújítottak.

„’19-ben tovább folytatódik a franchise hálózatunknak a rendkívül dinamikus növekedése, hiszen a tavalyi évben is több, mint 30 új franchise üzletet tudtunk megnyitni Magyarországon, ami azt gondolom egyedülálló teljesítmény. Továbbá az évnek még egy kiemelkedő, ha nem a legfontosabb eseménye az az online webshopunk elindulása, amely hónapokon belül el fog indulni Magyarországon” – mondta a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója, Szalay Zsolt.

Az ügyvezető hozzátette: a kiszállítás, a tesztüzem hónapok óta tart. Az internetes kereskedéssel pedig mintegy 100 fős létszámbővülést várható. Tavaly óta készételeket is árusítanak a Sparban. A vállalt nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy az ételek egészségesek legyenek. 

„Próbálunk a mindennapok része lenni a vásárlóink életében. Fontos nekünk az, hogy egészségesen táplálkozzanak. Ehhez nem csak sortimentet adunk az üzleteinkben, tehát nem csak választékot adunk azért, hanem próbálunk recepteket adni, életmód programmal segíteni, illetve különböző sportrendezvényeket támogatni” – árulta el Heiszler Gabriella,  a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója. 

A Spar tavalyi árbevételének 25 százalékát a saját márkás termékek kereskedelme tette ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!