2022. 09. 29. Csütörtök Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Gazdaság

Csaknem 10 százalékkal nőtt a Spar árbevétele

Csaknem 10 százalékkal nőtt a Spar árbevétele tavaly. Az üzletláncnál hamarosan online is lehet majd vásárolni. Hónapok óta tesztelik a kiszállítást. A fejlesztés 100 új munkahelyet is jelent majd.

  • Csaknem 10 százalékkal nőtt a Spar árbevétele

Évente több mint 800 diák van szakmai gyakorlaton a Spar üzleteiben és csaknem 13 ezer ember dolgozik náluk. A cégvezetésnek fontos, hogy megtartsák a munkavállalóikat, mert folyamatosan nő az üzletek forgalma is. Tavaly 6 új üzletet nyitottak, 17-et pedig felújítottak.

„’19-ben tovább folytatódik a franchise hálózatunknak a rendkívül dinamikus növekedése, hiszen a tavalyi évben is több, mint 30 új franchise üzletet tudtunk megnyitni Magyarországon, ami azt gondolom egyedülálló teljesítmény. Továbbá az évnek még egy kiemelkedő, ha nem a legfontosabb eseménye az az online webshopunk elindulása, amely hónapokon belül el fog indulni Magyarországon” – mondta a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója, Szalay Zsolt.

Az ügyvezető hozzátette: a kiszállítás, a tesztüzem hónapok óta tart. Az internetes kereskedéssel pedig mintegy 100 fős létszámbővülést várható. Tavaly óta készételeket is árusítanak a Sparban. A vállalt nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy az ételek egészségesek legyenek. 

„Próbálunk a mindennapok része lenni a vásárlóink életében. Fontos nekünk az, hogy egészségesen táplálkozzanak. Ehhez nem csak sortimentet adunk az üzleteinkben, tehát nem csak választékot adunk azért, hanem próbálunk recepteket adni, életmód programmal segíteni, illetve különböző sportrendezvényeket támogatni” – árulta el Heiszler Gabriella,  a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója. 

A Spar tavalyi árbevételének 25 százalékát a saját márkás termékek kereskedelme tette ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!