2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Gazdaság

Büdzsé 2015: benyújtották a törvényjavaslatot

A kormány benyújtotta a jövő évi költségvetést megalapozó törvényjavaslatot az Országgyűlésnek.

A dokumentum több mint száz jogszabályt módosít. Az előterjesztést a kormány úgy nyújtja be, hogy az a központi költségvetésről szóló törvénnyel egyidejűleg lépjen hatályba.

Gőgös: Jóléti szolgáltatásokra költsön a kormány

Ötmillióra nőhet a létminimum alatt élők száma jövőre, és emelkedni fog a szegénysorban élő gyermekek száma, ha a kormány nem módosít a 2015-re tervezett költségvetés számain – jelentette be az MSZP. A szocialista párt ezért 80 módosító indítványt nyújt be a törvényjavaslathoz, és követelik, hogy a kormány a presztízsberuházások helyett a jóléti szolgáltatásokra költsön pénzt.

– Nem tehetik tönkre ezt az országot, erre őket senki nem jogosította fel, és nem csinálhatnak a négymillió szegényből ötmilliót, és nem csinálhatnak a hatszázezer éhező gyerekből egymilliót. Hogyha ezt nem értik meg, akkor nyilván más módszerek kellenek. Mi egyelőre a módosító javaslatokkal, meg az egyéb javaslatainkkal folyamatosan azon vagyunk, hogy próbáljuk ezt a rendszert visszaterelni a normális kerékvágásba – közölte Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!