2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Szikla - lángok ölelésében

Következik:

Napi aktuális 04:40

Gazdaság

Brüsszel nem emel kifogást Paks bővítése ellen

Nem emelt elvi kifogást Brüsszel a paksi atomerőmű bővítése ellen. José Manuel Barroso válaszában azt írta, a megállapodás megfelel az uniós jogszabályoknak.

Nem emelt elvi kifogást az Európai Unió a paksi atomerőmű bővítése ellen. Az Európai Bizottság a kormánytól kapta meg az oroszokkal kötendő megállapodás tervezetét, José Manuel Barroso erre válaszolt Orbán Viktornak. Levelében azt írta: a megállapodás megfelel az uniós jogszabályoknak, de felhívta a figyelmet, hogy tiszteletben kell tartani az unió közbeszerzésre és az állami támogatásra vonatkozó szabályozását is. Orbán Viktor és az Európai Bizottság elnökének levelét is közzétette a Kormany.hu. A miniszterelnök jelezte José Manuel Barrosónak, hogy a magyar hatóságok folyamatosan tájékoztatják a bizottságot az együttműködési megállapodás végrehajtásáról.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!