2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Gazdaság

Bővíti gyártókapacitását Ózdon a Wellis

Jelentősen erősödnek a magyar tulajdonú vállalatok és folyamatos a nemzetközi sikerek elérése - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Ózdon, a Wellis medencegyártó vállalat új beruházásának bejelentésén.

Szijjártó Péter hangsúlyozta: a magyar cég családi vállalkozásként indult 20 évvel ezelőtt, mára pedig Európa egyik legnagyobb medencegyártójává vált. Hozzátette: a tavalyi ózdi termelés megkezdését követően az üzem most tovább bővíti gyártó kapacitását egy újabb 2 milliárd forintos beruházással, amely 100 új munkahelyet teremt a térségben. A fejlesztéshez a kormány 625 millió forintos vissza nem térítendő támogatást biztosít.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rendkívüli migrációs sajtótájékoztató

Ma reggel kilenc órától rendkívüli migrációs sajtótájékoztatót tart Bakondi György belbiztonsági főtanácsadó és Vargha Tamás parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Palkovics: A vasút lehet a tengeri szállítás alternatívája

A vasút lehet a tengeri szállítás alternatívája; erről és az ehhez szükséges fejlesztésekről is egyeztettek a résztvevők a Bulgária-Magyarország-Szerbia-Törökország közlekedési munkacsoport alakuló ülésén - mondta a technológiai és ipari miniszter kedden az MTI-nek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!