2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Sajtóklub 08:05

Gazdaság

„Bízunk benne, hogy a bankok nem fognak trükközni”

A Fidesz reméli, hogy a bankok nem próbálják meg megakadályozni az ingyenes pénzfelvételt – mondta Selmeczy Gabriella, a párt szóvivője.

Selmeczy Gabriella szombati budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra, hogy december elsejétől január 20-áig lehet nyilatkozni az ingyenes készpénzfelvételi lehetőség igénybevételéről a pénzintézeteknél. A bankoknak februártól kell biztosítaniuk automatáikból havi két ingyenes készpénzfelvételt, 150 ezer forint erejéig. A fogyasztók egy banki folyószámlánál igényelhetik a díjmentességet, erről kell nyilatkozatot tenniük szolgáltatójuknál.

– A bérből és fizetésből élő emberekkel együtt nagyon bízunk abban, hogy egyes bankok ezúttal nem próbálják megakadályozni, különböző adminisztrációs trükkökkel azt, hogy ügyfeleik éljenek az ingyenes készpénzfelvétel jogával. Bízunk benne, hogy a bankok nem akarják becsapni és akadályozni ügyfeleiket, ahogy azt a végtörlesztés esetén megetették, ami miatt a gazdasági versenyhivatal kilencmilliárd forintos büntetést szabott ki rájuk – mondta Selmeczi Gabriella, a nagyobbik kormánypárt szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!