2024. 09. 17. Kedd Zsófia napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Radar 23:30

Gazdaság

Béres Marcell lett a Béres Gyógyszergyár új elnöke

Generációváltás történt a Béres Gyógyszergyár élén, Béres József, aki mintegy 25 évig volt a gyógyszergyár elnöke, átadta pozícióját fiának, Béres Marcellnek.

  • Béres Marcell lett a Béres Gyógyszergyár új elnöke

Az 1989-ben alapított Béres Gyógyszergyár történetében ez már a második generációváltás. Nemzetközi statisztikák szerint világszerte csupán a családi vállalkozásoknak mintegy egytizede éri meg, hogy a tulajdonos család harmadik generációja sikeresen átveszi a vezetést.

A közleményben felidézték, hogy az idősebb Béres József innovatív találmányára alapozva született vállalat az elmúlt évtizedek során, ifjabb Béres József elnöksége alatt, Magyarország legnagyobb családi tulajdonban lévő gyógyszergyárává fejlődött, és megőrizte függetlenségét. Béres Marcell tíz éve csatlakozott a családi vállalathoz, ahol az elmúlt hat évben innovációs igazgatóként és az igazgatóság tagjaként dolgozott. A cég közleménye alapján elnökként is azért fog dolgozni, hogy a vállalat tovább erősítse pozícióját a hazai és nemzetközi piacokon egyaránt.

Dr. Béres József, aki 2000-ben szintén édesapjától vette át az elnöki posztot, az Igazgatóság tagjaként a jövőben is aktív szerepet vállal a vállalatcsoport életében, tapasztalataival és tanácsaival segíti fiát az elnöki teendők ellátásában.

A Béres Gyógyszergyár több mint 500 munkatárssal, a Béres-csepp mellett 155 termékes portfólióval, 19 exportpiaccal, és 26 százalék exportrészaránnyal piacvezető pozíciót tölt be a magyar egészségmegőrző piacon.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk: Az osztrákoknál is átpolitizált az árvízi védekezés + videó

Vezércikk: Az osztrákoknál is átpolitizált az árvízi védekezés + videó

Both Hunorral, Móczár Gáborral és Szűcs Gáborral beszélgettünk. Elsőként arról, vajon milyen jellemnek kell lenni ahhoz, hogy valaki egy árvízi veszélyhelyzet idején kötekedjen valós segítség helyett. De megnyugtatunk mindenkit: nem csak nálunk vannak ilyen alakok, az osztrákoknál is találni politikai hullarablókat.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

EU-elnökség – Hankó Balázs: megkongattuk a vészharangot

EU-elnökség – Hankó Balázs: megkongattuk a vészharangot

Európának versenyképességi fordulatra van szüksége, hiszen 1995-ben a termelékenység hatékonysága 95 százalékos volt az Egyesült Államokhoz képest, míg most 80 százalékon áll ez a mutató - mondta kulturális és innovációs miniszter az uniós elnökségi ülés második napján.
CÖKA: a Spar különcködik

CÖKA: a Spar különcködik

Különcködik a Spar: a magyarországi élelmiszerkereskedelmi láncok megértették - a Spar biztatása ellenére is -, hogy az infláció letörése a társadalom minden tagjának közös érdeke. A Spar nem így tett, feljelentette a magyar kormányt az ársapka bevezetéséért - közölte a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) hétfőn az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!