2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Gazdaság

Azerbajdzsánban építhet a Közgép

Több autópályahidat is magyar cég, a Közgép építhet Azerbajdzsánban a magyar–azeri találkozón aláírt szándéknyilatkozat szerint.

A megállapodást hivatalosan a magyar–azeri üzleti fórumon írta alá Németh Miklós vezérigazgató és az Aser Road Service elnökhelyettese.

„Nagy megtiszteltetés a számunkra, hogy minket kértek fel arra, hogy több autópályahíd építésében és tervezésében működjünk közre Azerbajdzsánban. Ezzel nemcsak a mi tudásunkat ismerték el, hanem a magyar mérnöki tudást is. Arra pedig nagyon büszkék vagyunk, hogy az erről szóló megállapodás azután született meg, a szándéknyilatkozatot azután írhattuk alá, hogy a két ország is stratégiai partnerségre lépett egymással” – közölte Puskár Anett, a Közgép Zrt. szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!