2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Gazdaság

Az LMP visszatérne a progresszív adórendszerhez

Rossz döntésnek tartja az LMP az egykulcsos személyi jövedelemadó-rendszer bevezetését, ezért visszatérnének a progresszív, többkulcsos adórendszerhez.

Szél Bernadett, az ökopárt társelnöke szerint Orbán Viktor történelmi hibája, hogy függőségben akarja tartani a társadalmat. Az egykulcsos személyi jövedelemadó miatt – számításaik szerint – 440 milliárd forinttal csökkent az állam bevétele, ennek 75 százaléka a gazdagokhoz került – fogalmazott az ellenzéki politikus. Az LMP a munkavállalói szegénység megszüntetéséért egy törvénycsomagot nyújt majd be a parlamentnek.

„Szeretnénk, hogy ha megváltozna azoknak az embereknek a helyzete, akik dolgoznak, dolgoznak, de nem jutnak egyről a kettőre, és napi megélhetési gondokkal küszködnek. Hozzá kell tennem, ahogy ide jutottunk az elmúlt években, az alapvetően Orbán Viktornak a hibája” – fogalmazott Szél Bernadett, az  LMP társelnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Európai-szinvonalú húsüzem látja el az országot + videó

Európai-szinvonalú húsüzem látja el az országot + videó

A Regnum a SPAR Magyarország saját húsüzeme. A cég ilyet elsőként és egyedüliként hozott létre az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül. Az elmúlt két évtized során komoly fejlődésen ment keresztül a vállalat, több mint 8 milliárd forintot fordítottak fejlesztésre.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!