2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Küldetés 03:00

Gazdaság

Az Európai Bizottság jóváhagyta a Paksi Atomerőmű bővítését

Jóváhagyta az Európai Bizottság a Paksi Atomerőmű bővítésére vonatkozó szerződésmódosításokat - közölte a külgazdasági és külügyminiszter.

  • Az Európai Bizottság jóváhagyta a Paksi Atomerőmű bővítését

Szijjártó Péter hangsúlyozta: Varga Mihály pénzügyminiszter a dokumentumot magyar részről a múlt héten már aláírta. A héten pedig várhatóan az illetékes orosz tárcavezető is ellátja kézjegyével az egyezményt.

A miniszter szerint így minden akadály elhárul az elől, hogy a beruházást kevesebb bürokratikus teherrel, gyorsabban és a nukleáris biztonsági szabályok maximálisan betartása mellett folytassák. Az új blokkok emellett a rezsicsökkentés megvédésének biztosítékai.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Széleskörű programokkal várták a piacokra látogatókat

Széleskörű programokkal várták a piacokra látogatókat

Szeptember 22-e a Nyitott Piacok Napja. A rendezvény elsősorban a vásárlóknak szól és a piacozáshoz akar kedvet csinálni. Ez a hazai kezdeményezés a Vásárcsarnokok, Piacok Együttműködési Fórumának első megvalósult együttműködése.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!