2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Gazdaság

Az átlagjövedelemmel rendelkezők is jól járnak

Angyal József okleveles adószakértő úgy nyilatkozott a Hír TV Magyarország élőben című műsorának, hogy nagyon kedvező döntést hozott a kormány a családi adókedvezmény kiszélesítésével. Érezhető változásokat hoz majd az egy, illetve két átlagjövedelemmel rendelkező családoknak is.

„Ez egyértelműen egy olyan intézkedés, amely az alacsony keresetűeknek kedvező, tehát ez egy nagyon pozitív döntés, nagyon helyeselendő, hiszen a családi adókedvezmény bevezetése helyes döntés volt, de ahhoz megfelelő jövedelemmel kellett rendelkezni, hogy valaki ezt ki tudja használni. Most tulajdonképpen az a réteg, amely nem tudta kihasználni, mert nem volt akkora jövedelme, kihasználhatja. Ami nagyon fontos, hogy úgy hangzott el a híradásokban, hogy az egyedülállóaknak segít. Pontosítok, az egykeresős családban, tehát ott, ahol a férj munkanélküli, vagy a feleség gyesen van, így nem tudta igénybe venni, most már a nyugdíjjárulék, vagy az egészségbiztosítási járulék terhére figyelembe lehet venni” – fogalmazott Angyal József okleveles adószakértő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Energikus Trump kontra csoszogó Biden + videó

Energikus Trump kontra csoszogó Biden + videó

Azt már megszokhattuk, hogy az amerikai elnökválasztás néha olyan, mint egy showműsor. Erre a tapasztalatra erősített rá Trump és Biden, amikor egy időben, de két különböző határszakaszon jelentek meg a napokban.
 Avgyijivka elfoglalása után megfordult a szél

Avgyijivka elfoglalása után megfordult a szél

Több forrásból arról lehet értesülni, hogy a télen "befagyott" orosz-ukrán frontvonalak a tavasz, illetve a nyár közeledtével az orosz csapatok számára hozhatnak előnyösebb pozíciókat, előretörést.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!