2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Gazdaság

Átadták a Páty és az M1 autópálya közötti összekötő utat + videó

Átadták a Páty és az M1-es autópálya csomópont közötti összekötőutat és kapcsolódó létesítményeit, amire azért volt szükség, mert a legnagyobb autóforgalom az agglomeráció és a főváros között szakaszt terheli. Az új út jelentős kerülőtől kíméli meg a közlekedőket.

  • Átadták a Páty és az M1 autópálya közötti összekötő utat + videó

A pátyiak azt remélik, hogy az új összekötőúttal rengeteg időt fognak megspórolni, ezzel régi vágya teljesült az itt élőknek.

Menczer Tamás, térség fideszes országgyűlési képviselője elmondta, hogy a környéken élőkkel való diskurzusok során derült ki számára, hogy mekkora igény van az összekötőútra.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter pedig arról beszélt, ma a legnagyobb autóforgalom Magyarországon az agglomeráció és Budapest városa között van, ezért nagy szükség van az ilyen jellegű fejlesztésekre.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Két napra megáll a tömegközlekedés Pécsen + videó

Két napra megáll a tömegközlekedés Pécsen + videó

Nem sikerült megegyezni Pécsett a buszvezetők idei béremeléséről ezert a januári után holnap és holnapután ismét kétnapos munkabeszüntetés lesz a városban. További részletek tudósítónktól, Szilágyi Jenőtől. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!