2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 08:05

Gazdaság

Autóipari bővítés Székesfehérváron

Átadták Székesfehérváron az autóalkatrészeket gyártó Denso új logisztikai központját. A japán vállalat 18,5 milliárd forintos beruházásához a kormány 1,5 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást adott.

  • Autóipari bővítés Székesfehérváron

22 éve települt Székesfehérvárra a Denso, ma már több mint 4000 főt foglalkoztatnak. A világ 3. legnagyobb autóipari beszállítója most új logisztikai központtal bővítette az üzemet.

Székesfehérvár tavaly 18 milliárd forint iparűzési adót könyvelhetett el. A gazdaság fejlődését az úthálózat növekedésének is követni kell – mondta a polgármester.

Magyarországon 170 ezren dolgoznak az autóiparban. A szektor a teljes feldolgozóipari kibocsátás 30 százalékát adja. A 90,4 százalékban exportra termelő ágazat teljesítménye megduplázódott az elmúlt évtizedben.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!