2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Gazdaság

Átláthatóbb, egyszerűbb, olcsóbb lesz az új tarifarendszer

Március 1-én indul a magyar helyközi közlekedés új tarifarendszere, amely legalább 4 millió ember számára teszi olcsóbbá és egyszerűbbé a közösségi közlekedést.

  • Átláthatóbb, egyszerűbb, olcsóbb lesz az új tarifarendszer

Márciustóll Vármegye24 és Magyarország24 néven napi jegyek is elérhetőek lesznek, amik 24 órán át érvényesek. Előbbi 999 forintba kerül, és egy megyére érvényes, utóbbi 4999 forintba, és az egész országban használható. Mindkét napijegy érvényes a vonatokra, Volánbuszokra és HÉV-ekre egyaránt.

A MÁV-Volán csoport tájékoztató weboldalt indított

A MÁV-Volán csoport tájékoztató weboldalt indított a www.ujtarifa.hu címen az új bérlet- és kedvezményrendszerről, a 24 órás napijegyekről, a fővárosi agglomerációt érintő közlekedési változásáról.

A tájékoztató oldal külön részt szentel az új tarifarendszer alapját képező vármegye- és országbérletek felhasználási körének bővülésének, az új, 24 órás napijegyeknek, az egyszerűbbé váló kedvezményeknek, a korábbinál több utast megillető díjmentes utazási lehetőségeknek, valamint a Budapest és agglomerációjának változó közösségi közlekedésnek.

Az oldal egyik leglátogatottabb menüpontja várhatóan a Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) lesz, amelyet a szerkesztők folyamatosan frissítenek és bővítenek az utasok által feltett újabb kérdésekkel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Alig változott a forint árfolyama csütörtök reggelre

Alig változott a forint árfolyama csütörtök reggelre

A forint árfolyama csütörtök reggelre alig változott az euróval és a svájci frankkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben, a dollár ellenében viszont 0,3 százalékkal erősödött.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!