2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Poltikai hobbista 18:00

Gazdaság

Átlag feletti búzatermésre számítanak a gazdák

Az ország nyugati felében lehet kiemelkedő az idei termés.

  • Átlag feletti búzatermésre számítanak a gazdák

Ahogy látni is lehet, kiteltek a szemek, úgy néz ki, hogy 5, 5 – 6 tonna körül tudunk itt aratni. Ezen a részen, ebben a régióban ilyen 5 tonna körül szokott lenni átlagosan, az már elfogadható – mondta Major Béla agrármérnök.

A minősége szerintem azért az euro minőséget tudja majd hozni, tavaly is igen jó minőséget tudott produkálni a búza. Azt tudni kell, hogy a búzának a jövedelmeződése ennek ellenére nem lesz valami fényes, nem csak a búzáé, a gabonáké, egyeltalán mindené. Azt látni, hogy maga a határ szép, minden szép, a búza, a napraforgó, a kukorica, a repce, a cirok, minden. Az időjárás jó volt hozzánk volt esőnk, volt meleg – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!