2023. 09. 28. Csütörtök Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:25

Gazdaság

Áthárítás esetén is megspórolható az adó

Odafigyeléssel akkor is megspórolható jövőre a tranzakciós adó, ha egy pénzintézet úgy dönt, részben, vagy akár teljes egészében ügyfeleire hárítja azt – nyilatkozták szakemberek a Hír TV Bruttó című gazdasági magazinjának.

Magyarországon ma körülbelül 650 bankszámla közül lehet választani, amelyekhez hozzávetőlegesen 19-20 fajta díjtétel tartozik. Az átláthatóságot a pénzügyi felügyelet egy összehasonlító programmal, illetve mutatószámmal segítené.

– Ugyanúgy, ahogy a betéti oldalon van egy betétikamatláb-mutató, a hiteloldalon a bizonyos bűvös THM megvan. Most próbálunk egy olyan költségmutató számot is képezni, amiben egy mutatószámban is meg tudja nézni az ügyfél, hogy tipikus banki szokások mellett mi ez a költségszám, melyik banknál mekkora ez a mutató – jelentette ki a Hír Televíziónak a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének szóvivője, Binder István.

További részletek a Bruttóban, 19 óra 30 perctől.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Turizmus világnapja

Radar - Turizmus világnapja

Rendhagyó túrákkal várták a látogatókat a lillafüredi Szent István barlangban a turizmus világnapja alkalmából. A cél, hogy felhívják a figyelmet a fenntartható idegenforgalom fontosságára.
Radar – Tükörtojás sütés a betonon?

Radar – Tükörtojás sütés a betonon?

A klímaváltozás a nyakunkon van. Brazília legnagyobb városának utcáján azt demonstrálják hatalmas 3D-s szobrokkal, hogy a globális felmelegedés miatt, hamarosan tükörtojásokat lehet majd sütni az utcán, pusztán a nap erejével.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!