2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Napi aktuális 05:00

Gazdaság

Átadta jogszabály-módosító javaslatait az „akáckoalíció”

Átadta az akác védelmében kezdeményezett jogszabály-módosító javaslatait a Fidesz EP-képviselője a kormány képviselőinek.

Glattfelder Béla azt mondta: az akác hungarikummá nyilvánítása után változtatnának az erdőtörvényen és a hozzá kapcsolódó végrehajtási rendeleteken, mivel ezek azt tartalmazzák, hogy az akác veszélyes, nem őshonos faj. A fideszes EP-képviselő kiemelte: javaslataik célja, hogy Magyarországon megszűnjenek azok az indokolatlan korlátozások, amelyek eddig akadályozták az akáccal való gazdálkodást.

„A mai napon az akáckoalíció átadja a Fidesz parlamenti képviselőcsoportjának, illetve a kormány jelenlevő tagjainak azokat a jogszabály-módosító javaslatait, amelyek arra irányulnak, hogy Magyarországon megszűnjenek azok az indokolatlan korlátozások, amelyek eddig az akáccal való gazdálkodást akadályozták” – mondta Glattfelder Béla.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!