2022. 01. 27. Csütörtök Angelika napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Gazdaság

Akár a bruttó fizetésüket is megkaphatják nettóban az édesanyák

Sok édesanyának a megemelt csecsemő-gondozási díj azt jelenti, hogy a korábbi bruttó fizetését kapja kézhez nettóban - mondta a Kopp Mária Intézet elnöke. Fűrész Tünde emlékeztetett: a CSED a szülést követő fél évig jár, és korábban a fizetés 70 százalékát jelentette. Július elsejétől azonban a támogatás a fizetés 100 százalékára emelkedett, és csak személyi jövedelemadót kell fizetni utána. Ez azt jelenti, hogy a CSED összege magasabb, mint a korábbi munkabér.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Benyelte

Működésképtelen italautomata miatt hívott rendőrt egy férfi Szigethalmon, ebben nem tudtak segíteni, de készséggel elutaztatták Baracskára.

Őrizetben a dílerek

A rendőrök elfogták azt a két- tállyai és miskolci - férfit, akik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kábítószert árultak.

Szolgálatba tartott, fatolvajokat fogott

Benke János r. főtörzszászlós, a Szekszárdi Rendőrkapitányság egyenruhása három férfira lett figyelmes szerdán délelőtt, akik egy Opelbe pakolták a kivágott fát

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Éledezik a taxis szektor

2020-ban 40 százalékkal, a tíz évvel ezelőtti szintre esett a taxitársaságok összesített árbevétele, az adózás előtti eredményük pedig gyakorlatilag lenullázódott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!