2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Célpont 17:55

Gazdaság

Akár a bruttó fizetésüket is megkaphatják nettóban az édesanyák

Sok édesanyának a megemelt csecsemő-gondozási díj azt jelenti, hogy a korábbi bruttó fizetését kapja kézhez nettóban - mondta a Kopp Mária Intézet elnöke. Fűrész Tünde emlékeztetett: a CSED a szülést követő fél évig jár, és korábban a fizetés 70 százalékát jelentette. Július elsejétől azonban a támogatás a fizetés 100 százalékára emelkedett, és csak személyi jövedelemadót kell fizetni utána. Ez azt jelenti, hogy a CSED összege magasabb, mint a korábbi munkabér.

  • Akár a bruttó fizetésüket is megkaphatják nettóban az édesanyák

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!