2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Gazdaság

A vidéki, háromgyerekes családoknak kedvez leginkább a kibővített csok

  • A vidéki, háromgyerekes családoknak kedvez leginkább a kibővített csok

A csok bővítése a vidéken élő, háromgyermekes családoknak kedvez leginkább – erről az MTI-nek nyilatkoztak az ingatlanforgalmazók. Ezek a családok már önerő nélkül is vásárolhatnak egy 50-70 négyzetméteres lakást a vidéki városokban.

A támogatás bővítése a kétgyerekes családok ingatlanvásárlási lehetőségeit is bővíti, az ő esetükben a vissza nem térítendő támogatás mértéke 2,6 millió forint, amelyet 10 milliós kedvezményes kamattámogatású hitellel egészíthetnek ki.

A szakértők azt is megjegyezték, hogy a csok leginkább a hitelfelvételben nyújt segítséget, de a banki kölcsön előfeltétele, hogy legyen egy biztos önerő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!