2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Gazdaság

A római kormány nem ad további engedményt a gazdáknak + videó

Brüsszelbe mennek az olasz traktorok. A gazdák csatlakoznak a megmozdulásokhoz a belga fővárosban. Abban bíznak, hogy az európai tagországok összefogásával meg tudják állítani a szektort ellehetetlenítő uniós politikát.

  • A római kormány nem ad további engedményt a gazdáknak + videó

Azt elismerik a gazdák, hogy kéréseiket meghallgatta az olasz kormány és meg is kapták a beígért adókedvezményeket, de ennél is több segítséget várnak. A kormánypártok szerint azonban most már Brüsszelen van a sor. Az egyik legnevesebb olasz agrárszervezet vezetője szerint is Brüsszelben kell tovább lobbizni.

Olaszország több tartományából is elindultak a traktorok Brüsszelbe, hogy az uniós agrárpolitika ellen tüntessenek. Abban bíznak, hogy az európai tagországok összefogásával tudják megállítani a szektort ellehetetlenítő uniós politikát.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Már érik a szamóca, jó termés várható

Már érik a szamóca, jó termés várható

A fűtött és fűtetlen fóliasátrakban már érik a magyar szamóca, május elején a szabadföldi ültetvényeken is megkezdődhet a szüret. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Zöldség Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) csütörtökön kiadott körképe szerint az idén kiegyensúlyozott termés várható.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!