2024. 07. 21. Vasárnap Dániel, Daniella napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Gazdaság

A rezsicsökkentés miatt szedhetik a sátorfájukat

A rezsicsökkentés miatt kivonulhatnak Magyarországról egyes külföldi szolgáltatók – tudta meg a Népszabadság.

A lap azt írja: néhány külföldi energiaszolgáltató kínálná fel hazai érdekeltségeit az államnak, ha sor kerül az újabb rezsicsökkentésre. A nemzeti fejlesztési miniszter a lapnak azt mondta: a szolgáltatóknál vannak tartalékok, amelyek szerinte a következő években még kitartanak. A tárcavezető egyébként korábban a Magyar Nemzetnek azt nyilatkozta, ha a tulajdonosok olyan döntést hoznak, hogy nem kívánnak együttműködni a kormánnyal a rezsicsökkentésben, akkor készek tárgyalóasztalhoz ülni velük.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!