2022. 01. 22. Szombat Vince, Artúr napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Gazdaság

A magyar gyerekesek járnak a lejobban

A régióban Magyarország támogatja a legnagyobb adókedvezménnyel a gyermeknevelést – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Varga Mihály.

A nemzetgazdasági miniszter szerint négy év alatt nyolcszázmilliárd forint körüli összeg marad a családoknál. Az egészségügyi és a nyugdíjjárulékból levonható kedvezménnyel eddig nagyjából kétszázezren éltek, így az érintett szülők húsz százalékánál még több pénz maradt. Varga Mihály szerint a tárcánál már kiszámolták, hogyan érintené a költségvetést, ha emelnék a kétgyermekesek kedvezményét, de új adóügyi lépések csak a jövő évi büdzsében lehetnek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csörte: LMBTQ-mesekönyv a svéd óvodásoknak

A nap vitája! A Hír Televízió politikai vitaműsorában bármi megtörténhet, és nincs mellébeszélés. LMBTQ-csomagokkal érzékenyítik a svéd és az osztrák óvodásokat, hazánkban az emberek dönthetnek a gyermekek szexuális neveléséről. 

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!