2022. 08. 09. Kedd Emőd napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:10

Gazdaság

A magyar gyerekesek járnak a lejobban

A régióban Magyarország támogatja a legnagyobb adókedvezménnyel a gyermeknevelést – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Varga Mihály.

A nemzetgazdasági miniszter szerint négy év alatt nyolcszázmilliárd forint körüli összeg marad a családoknál. Az egészségügyi és a nyugdíjjárulékból levonható kedvezménnyel eddig nagyjából kétszázezren éltek, így az érintett szülők húsz százalékánál még több pénz maradt. Varga Mihály szerint a tárcánál már kiszámolták, hogyan érintené a költségvetést, ha emelnék a kétgyermekesek kedvezményét, de új adóügyi lépések csak a jövő évi büdzsében lehetnek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!