2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Gazdaság

A magyar gyerekesek járnak a lejobban

A régióban Magyarország támogatja a legnagyobb adókedvezménnyel a gyermeknevelést – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Varga Mihály.

A nemzetgazdasági miniszter szerint négy év alatt nyolcszázmilliárd forint körüli összeg marad a családoknál. Az egészségügyi és a nyugdíjjárulékból levonható kedvezménnyel eddig nagyjából kétszázezren éltek, így az érintett szülők húsz százalékánál még több pénz maradt. Varga Mihály szerint a tárcánál már kiszámolták, hogyan érintené a költségvetést, ha emelnék a kétgyermekesek kedvezményét, de új adóügyi lépések csak a jövő évi büdzsében lehetnek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Miért gondolja Karácsony Gergely, hogy nem kell adót fizetnie?

Miért gondolja Karácsony Gergely, hogy nem kell adót fizetnie?

– Az eddig napvilágot látott adatok a tervezettnél alacsonyabb növekedést és magasabb inflációt vetítenek előre, ami a költségvetést sem hagyja érintetlenül – erről beszélt Varga Mihály a parlament költségvetési bizottságában, amely a tárcavezető éves meghallgatását tartja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!