2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Az olasz futball magyar mesterei

Következik:

Híradó 12:00

Gazdaság

A külügy is tárgyalna Oroszországban

Az agrárembargó miatt tárgyalna a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a fölművelésügyi tárca Oroszországban.

Szijjártó Péter, a magyar–orosz kormányközi gazdasági együttműködési bizottság magyar társelnöke már kezdeményezte a találkozót az orosz mezőgazdasági miniszterrel. A Blikk úgy tudja: a Magyar Kereskedőház Zrt. arra kapott utasítást a kormánytól, hogy minél előbb próbáljanak új exportpiacokat szerezni.

A Földművelésügyi Minisztérium is keresi a megoldást az orosz embargóra: Nagy István, a földművelésügyi tárca államtitkára pedig a Kossuth rádió 180 perc című műsorában mondta azt, hogy két-három héten belül egyeztet orosz kollégájával. A magyar mezőgazdasági termékeket is érintő exporttilalom számítások szerint naponta 70 millió forint kárt okoz a magyar termelőknek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!