2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Napirend előtti felszólalások

Következik:

Sajtóklub 15:20

Gazdaság

A korábbinál intenzívebb lehet a fejlődés a közép-magyarországi régióban

Jó eséllyel a korábbinál intenzívebb lehet a fejlődés a közép-magyarországi régióban - jelentette ki a Közép-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna fejlesztéséért felelős kormánybiztos. Láng Zsolt az Agglomerációs Fejlesztési Tanács csütörtöki ülését követően elmondta: a testület az új beruházási törvényről, az építési jogszabályokról, a vízközműről, illetve a közlekedésfejlesztés következő időszakáról tárgyalt.

  • A korábbinál intenzívebb lehet a fejlődés a közép-magyarországi régióban

– Értekezletet tartottunk, ahol mind a főváros, mind a budapesti kerületek, mind a Pest megyei települések főépítészei, polgármesterei meghallgathatták a készülő javaslatokat, illetve elmondhatták a véleményüket. Azt tervezzük, hogy a következő időszakokban rendszeresek lesznek ezek a konzultációk. Szerintem jó esély van arra, hogy a közép-magyarországi régió a következő időszakban sokkal intenzívebb és átláthatóbb fejlődésen essen keresztül, mint az elmúlt időszakban – fogalmazott Láng Zsolt, a Közép-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztos.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!