2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Gazdaság

Hamarosan eldől, hol nyílhatnak trafikok

A jövő héten bontja a trafikpályázatokat a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. A benyújtási határidő pénteken járt le, sajtóértesülések szerint a koncessziós szerződésekre többszörös volt a túljelentkezés.

A parlament ugyanis nemrég elfogadta a termékkör bővítését, így már jobban megéri majd trafikot üzemeltetni. Bruttó című gazdasági magazinunknak a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonpofit Zrt. vezetője úgy nyilatkozott: várhatóan maradnak ellátatlan területek, hiszen jelenleg is van olyan pár száz fős település, ahol semmilyen bolt sem működik. Ott valószínűleg trafikra sem pályázik majd senki.

„Nyilván lesznek fehér foltok, ellátatlan területek, ami az egészséges életmód szempontjából nagyon jó, hogy ott nem jutnak cigarettához az emberek – mondta Gyulay Zsolt, hozzátéve: de nyilván ez nem egy cél, hogy aki dohányfüggő, az ne jusson dohánytermékhez, mert állítólag akkor elég idegesek lesznek az emberek. – Nem ez lenne a mi célunk, természetesen. Utána majd meglátjuk, hogy hol van lefedettség, és ahol nincs, (…) ott nekünk is van lehetőségünk esetleg mozgó boltokra tendert kiírni” – tette hozzá a vezérigazgató.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb pályázatot írnak ki napelemeseknek

Újabb pályázatot írnak ki napelemeseknek

A Napenergia Plusz program folytatása mellett még az idén pályázatot írnak ki azok számára, akik a korábbi elszámolás mellett telepítettek napelemet, ám kiestek a tízéves szaldós időszakból - jelentette be az energiaügyi miniszter a Mandinernek adott interjúban.
Egyszerűsödnek az adózói adminisztrációs terhek

Egyszerűsödnek az adózói adminisztrációs terhek

Uniós szinten is példaértékű változásokat hajtott végre az adóadminisztráció csökkentése terén Magyarország az elmúlt években, ezt folytatta a kormányzat az Eseményalapú Adatszolgáltatási Platform (EMAP) projekttel, amelynek célja a vállalkozások foglalkoztatással összefüggő adminisztrációs terheinek csökkentése - mondta Izer Norbert az MTI-nek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!