2024. 07. 03. Szerda Kornél, Soma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:10

Gazdaság

A játékosélményt szeretné növelni a Szerencsejáték Zrt.

A játékosélményt és a digitális megoldásokat szeretné növelni a Szerencsejáték Zrt. azokban a modern lottózókban, amelyek közül az elsőt hétfőn délelőtt nyitották meg Budán, a MOM Park Bevásárlóközpontban.

  • A játékosélményt szeretné növelni a Szerencsejáték Zrt.

Mager Andrea elnök-vezérigazgató az ünnepi eseményen kiemelte: a nemzeti lottótársaság a tíz legnagyobb hazai vállalat között van, a 7400 értékesítési pontjával pedig az ország legnagyobb kiskereskedelmi hálózatát működteti, ahol összesen mintegy 17 ezren dolgoznak.

Hozzátette: mindez arra ösztönzi a vállalatot, hogy a lehető legkorszerűbb szolgáltatásokat és lehetőségeket biztosítsák a játékosoknak. Emlékeztetett arra, hogy a társaság lottózói hálózata 2023-ban 14 százalékos növekedést produkált, ami nagyon jó teljesítmény a kiskereskedelmi piac többi szereplőihez képest. Végül arról beszélt, hogy számos fejlesztésre és technológiai újításra készülnek még, így például a vidéki nagyvárosok bevásárlóközpontjaiban is a MOM-parkihoz hasonló "jövő lottózóját" tervezik kialakítani.

Ezekkel az a céljuk, hogy magasabb szintre emeljék a fogadás élményét és a játék örömét.

Bánhegyi Zsófia kereskedelmi igazgató elmondta, az új stratégiájuk célja, hogy a digitális eszközök alkalmazásával növeljék a lottózói hálózatuk versenyképességét, többek között azért is, mert már a hazai sportfogadási piac is kétszereplős. A most megnyitott, úgynevezett zászlóshajó lottózójuk akadálymentes, így a kerekesszékes játékosok is könnyen tudják használni a terminálokat, továbbá a modern arculat és kialakítás mellett törekedtek a digitális, papírmentes megoldásokra. A MOM Parkban odafigyeltek a tudatos vásárlói út-tervezésre, gyors (önkiszolgáló terminál) és lassú zónákat alakítottak ki, nagyméretű LED-falak és digitális menüboardok várják a játékosokat és a megismert sorsjegykínáló eszközöket is egy új megoldással váltották ki.

Az első "jövő lottózóját" Mager Andrea és Bánhegyi Zsófia nyitotta meg, az ünnepi eseményen részt vett a 86-szoros válogatott labdarúgó, a korábbi csapatkapitány Szalai Ádám, aki szerint az Európa-bajnokságon a magyar csoportban Németország és Svájc továbbjutásával reális eredmény született. Újságírói kérdésre elmondta, hogy az Eb-n eddig legjobban a korábbi edzője, Ralf Rangnick vezette osztrák, valamint a spanyol válogatott teljesítménye tetszett neki, mert szerinte mindkettőnél jól megfigyelhető volt az egységes csapatjáték.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kifakadt az illegális migrációra az olasz külügyminiszter

Kifakadt az illegális migrációra az olasz külügyminiszter

Antonio Tajani hangsúlyozta, hogy a római kormány migrációs politikája egyrészt az emberkereskedőkkel szembeni küzdelemre épül, másrészt a méltó életfeltételek biztosítására a törvényes migrációs folyosókon érkezők számára.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!