2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:00

Gazdaság

A hitellel rendelkező ügyfelek 6,5 százaléka vesz részt a hitelmoratóriumban

Mindössze a hitellel rendelkező ügyfelek 6 és fél százaléka vesz részt november 1-jétől a hitelmoratóriumban – írja a Magyar Bankszövetség. Október 31-ig lehetett igényelni a moratóriumban maradást azoknak, akik erre jogosultak voltak, többek között a nyugdíjasoknak, a gyermeket váróknak vagy akiknek a jövedelme csökkent a járvány alatt. A bent maradáshoz szükséges ügyfélnyilatkozatok több mint 70 százaléka online érkezett a pénzintézetekhez. A bankszövetség ugyanakkor felhívja a figyelmet, hogy aki a moratóriumban marad, annak a tartozása kamatozik.

  • A hitellel rendelkező ügyfelek 6,5 százaléka vesz részt a hitelmoratóriumban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb bolt lesz zárva december 24-én

Újabb bolt lesz zárva december 24-én

Az összes magyar üzletét bezárja a Libri december 24-én. A cég ezzel akar hozzájárulni a munkatársai ünnepi kikapcsolódásához - írja a Világgazdaság.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!