2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál

Következik:

Híradó 23:00

Gazdaság

A forinthiteleket is vizsgálhatják

A forinthitelekkel kapcsolatos tisztességtelen banki magatartást is vizsgálhatják az őszi elszámolás során – jelentette ki a Hír TV Magyarország élőben című műsorában a nemzetgazdasági miniszter.

Varga Mihály szerint a devizahitelek forintosítása körülbelül 900 milliárdos költséget jelent majd. „Extrém esetben azt is fel tudom vetni, ha tisztességtelen módon jártak el a bankok a devizahitelek egyoldalú szerződésmódosítása ügyében, akkor nem történt-e a kamatmódosításoknál ilyen a forinthiteleknél, de le kell zárni ezt a kérdést, ezeket kell majd elrendezni az elszámolás folyamán szeptemberben” – mondta Varga Mihály.

Tekintse meg a teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!