2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 22:50

Gazdaság

A forinthiteleket is vizsgálhatják

A forinthitelekkel kapcsolatos tisztességtelen banki magatartást is vizsgálhatják az őszi elszámolás során – jelentette ki a Hír TV Magyarország élőben című műsorában a nemzetgazdasági miniszter.

Varga Mihály szerint a devizahitelek forintosítása körülbelül 900 milliárdos költséget jelent majd. „Extrém esetben azt is fel tudom vetni, ha tisztességtelen módon jártak el a bankok a devizahitelek egyoldalú szerződésmódosítása ügyében, akkor nem történt-e a kamatmódosításoknál ilyen a forinthiteleknél, de le kell zárni ezt a kérdést, ezeket kell majd elrendezni az elszámolás folyamán szeptemberben” – mondta Varga Mihály.

Tekintse meg a teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!