2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Gazdaság

A FŐGÁZ-nál az online ügyintézés a nyerő (x)

A gázzal kapcsolatos ügyintézéshez még ma is sokaknak ugyanaz a kép kapcsolódik. Sorban állás és várakozás után leülünk az ügyintézővel szemben, előveszünk egy hatalmas dossziét, papírokat mutogatunk, elmagyarázzuk a problémánkat. Majd egyeztetünk, megbeszélünk, és végül esetleg sikerül elintéznünk, amiért jöttünk. Persze az is előfordulhat, hogy egy fontos irat otthon maradt. Ez esetben másnap visszamegyünk, sorban állunk, majd leülünk…

Pedig mindez már a múlté. A FŐGÁZ ügyfelei érdekében folyamatosan fejleszti online ügyfélszolgálatát. Egyre több ügyfélszolgálati funkció érhető el az interneten, a cég honlapján keresztül. Ehhez elég egyszerűen regisztrálni magunkat. Így otthon, saját számítógépünk előtt ülve (interneteléréses mobiltelefonunkon keresztül akár bárhol) elindíthatjuk a gázmérőátírást, lekérdezhetjük a számláinkat, a gázfolyószámla-egyenlegünket, módosíthatjuk az adatainkat, változtathatunk a számlázási módon. Sőt akár a havi mérőállást is közölhetjük. Mindezt megtehetjük sorban állás nélkül, korán reggel vagy késő este is, munkaidőn kívül, hiszen már 15-féle szolgáltatás érhető el az online ügyintézés keretében.

A FŐGÁZ a folyamatos fejlesztés mellett most nyereményjátékkal is szeretné ösztönözni ügyfeleit az új lehetőségek igénybevételére. Az online ügyfélszolgálaton regisztrálók között 3 db iPhone 4S mobilkészüléket és 100 db 5000 forintos gázszámla-jóváírást, a díjnetes – elektronikus – számlára váltók között ezen felül 2 db 50 000 forintos gázszámla-jóváírást és 100 db egyéves Gázőrzők-előfizetést sorsolnak ki. Érdemes minél előbb bekapcsolódni, mert a játék csak november 30-áig tart.

Aki többet szeretne megtudni az online ügyintézésről és az akció részleteiről, annak elég ellátogatnia a www.fogaz.hu/ugyfelszolgalat oldalra. Egy gyors regisztráció, és kezdődhet a sorban állás nélküli ügyintézés, kezdődhet a nyereményvadászat!

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Menczer Tamás: Megvan a 20.000 aláírás! + videó

Menczer Tamás: Megvan a 20.000 aláírás! + videó

Néhány óra alatt összegyűjtötte az európai parlamenti választáshoz szükséges húszezer aláírást a Fidesz–KDNP - jelentette be a kormánypártok kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás azt mondta: a munkát folytatják, a cél, hogy minél több emberhez jussanak el.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Európai-szinvonalú húsüzem látja el az országot + videó

Európai-szinvonalú húsüzem látja el az országot + videó

A Regnum a SPAR Magyarország saját húsüzeme. A cég ilyet elsőként és egyedüliként hozott létre az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül. Az elmúlt két évtized során komoly fejlődésen ment keresztül a vállalat, több mint 8 milliárd forintot fordítottak fejlesztésre.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!