2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Gazdaság

A Dunaferrt nem érintik az uniós szankciók

Nem érintik az orosz többségi tulajdonban lévő ISD Dunaferr Zrt.-t az Oroszországgal szemben alkalmazott szankciók – mondta a társaság szóvivője a Hír TV-nek.

Mezőközy András hangsúlyozta: a dunaújvárosi vasműben a munka a normál üzemmenetben folytatódik, az egyes kohóban kedden kezdik meg a próbaüzemet, szeptemberben pedig átadják azt. A szóvivő szerint az alapanyag-ellátás is folyamatos. „Nekünk ami a legfontosabb, az az alapanyag-ellátás, ami azzal kapcsolatos, hogy a vasércet be tudjuk szerezni, és ez az alapanyag-ellátás zavartalanul érkezik. Tehát ezt bárhonnan, Ukrajnából is be tudjuk szerezni, illetve bárhonnan a világpiacról. A kétkohós működés, a bugafelhasználás is saját magunkra fog alapulni, tehát ezzel kapcsolatban is tudunk függetlenedni a különböző importszállítástól, tehát ez nekünk egy kedvező helyzetet jelent most” – fogalmazott Mezőközy András, az ISD Dunaferr Zrt. szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!