2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Közelünkben a Kelet 10:55

Gazdaság

A dühös gazdák az uniós agrárbiztos fejét követelik + videó

Az Európát behálózó gazdatüntetések végét még korántsem látni, az utóbbi napokban egyre több országban csatlakoznak a gazdákhoz a halászok is.

  • A dühös gazdák az uniós agrárbiztos fejét követelik + videó

Mindenkinek elege van Brüsszel mostani és tervezett intézkedéseiből. Eközben az EU lengyel agrárbiztosa lehet az első fej, amely Brüsszelben lehullik a kialakult polgárháborús helyzet miatt.

Nem csitulnak a kedélyek Európa-szerte, a dühös gazdák nem hagyják magukat ellehetetleníteni és folyamatosan nyomás alatt tartják az Európai Uniót, amely a környezetvédelmi intézkedésekre hivatkozva szépen lassan megfojtja az agrárszektor szereplőit. Hollandiában például már a halászok is csatlakoztak a mezőgazdasági dolgozókhoz.

Máshol pedig valóságos háborús helyzetek alakultak ki, például felgyújtott trágyadombokkal blokkolják az autópályákat. A gazdáknak azzal is problémájuk van, hogy a harmadik országbeli termelőkkel szemben tisztességtelen versenyben maradnak alul, a jövőben pedig ez csak tovább fokozódna.

ITT érheti el a teljes cikket. 

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!