2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Gazdaság

A cél, hogy nagyobb teret kapjanak az őstermelők

Együttműködési megállapodást írt alá a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Pécs önkormányzatával. Célja a helyi piacok népszerűsítése, továbbfejlesztése.

Az utóbbi négy év jogszabályváltozásai lehetővé tették, hogy az ilyen piacok segítségével rövidült az értékesítési lánc, olcsóbbak lettek a termékek, a vásárlók pedig közvetlenül a termelővel ismerkedhettek meg. A város abban nyújt segítséget, hogy az eddigieknél is több lehetőséget, nagyobb teret nyújt az őstermelőknek.

– Ezek a termékek még nagyobb arányban, még szélesebb körben jussanak el a fogyasztókhoz. Erre van egy határozott igény, és mi ezt olyan módon próbáljuk meg a magunk részéről elősegíteni, hogy – az eddigi vívmányokat nem félretéve – úgy fejlesztenénk ezt, hogy például egy új vásárcsarnok megépítésével jobb teret adva az ilyenfajta együttműködéseknek segítsük ezt az irányt – mondta Páva Zsolt, Pécs polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!