2024. 09. 20. Péntek Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Gazdaság

A Brussels Airlines október elsején törli járatai többségét

Törölte legtöbb, október 1-i járatát a Brussels Airlines belga légitársaság, mert a személyzet zöme, köztük a biztonsági egységek egynapos munkabeszüntetést tartanak aznap - derült ki a légitársaság pénteki közleményéből.

  • A Brussels Airlines október elsején törli járatai többségét

A tájékoztatás szerint a szakszervezetek által, a jobb munkakörülmények és nagyobb fizetés elérése érdekében szervezett sztrájkhoz a takarító és a vendéglátó személyzet mellett a biztonsági személyzet nagy része is csatlakozott, ez pedig "jelentősen csökkenti a biztonsági ellenőrzések lehetőségét" a brüsszeli Zaventem repülőtéren.

Ezért a közleményben arra kérték a többi légitársaságot is, csökkentsék aznapra minimálisra a légikikötőből induló, illetve érkező járataik számát.

A Brussels Airlines a lehető leghamarabb értesíteni fogja az érintett járatok utasait és igyekszik alternatív utazási módokat találni számukra, biztosítandó, hogy gyorsan elérjenek úticéljukhoz - olvasható a közleményben, amelyben nem zárják ki annak lehetőségét sem, hogy egy nappal korábbi vagy későbbi járatra biztosítanak számukra helyet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!