2023. 03. 28. Kedd Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Gazdaság

93 millió euró, azaz mintegy 37 milliárd forint a tét az Eurojackpoton

Bruttó mintegy 37 milliárd forint ütheti markát annak a játékosnak, aki a pénteki Eurojackpot sorsoláson egymaga eltalálja mind az 5+2 számot.

  • 93 millió euró, azaz mintegy 37 milliárd forint a tét az Eurojackpoton

 Ezzel a nyereménnyel – amennyiben ismét magyar játékos viszi el – újabb rekord születhet Magyarországon, hiszen a tavaly december 9-i hazai fődíjhoz képest bruttó 7 milliárd forinttal többet vihet majd haza a szerencsés.

 Ötödik hete nem vitte el senki a főnyereményt az Eurojackpoton, amelynek összege mostanra már 93 millió euróra duzzadt. Ha valaki hibátlanul és egyedül eltalálja mind az 5+2 számot az Eurojackpot sorsoláson, ekkora összeggel egy csapásra bármely résztvevő ország leggazdagabbjai közé kerülhet. Legutóbb az Eurojackpot 2022. december 9-i sorsolásán, 4 hét halmozódás után, hazai nyertes született.

Az 5+2 találatos magyar nagynyertes és a további két 5+1 találatos szelvény magyar tulajdonosai már jelentkeztek a nyereményéért és a hivatalos eljárást követően át is vették az összességében több mint 31 milliárd forintot.

 A héten az Eurojackpot mellett az Ötöslottó szombati húzása is milliárdokkal kecsegtet. Tizennégy hét halmozódás után több, mint 2,3 milliárd forint a tét.

 

Szerencsejáték Zrt. Kommunikáció

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A szén lehetőségei a ma világában

A szén lehetőségei a ma világában

Az energiaválság újra helyzetbe hozta a hazai szénbányászatot. A stúdióban Bánné dr. Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei közgyűlés elnöke és Riz Gábor miniszteri biztos.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!