2023. 03. 26. Vasárnap Emánuel napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Gazdaság

176 millióból bővítette gyártókapacítását a nagymányoki ipari park faipari vállalkozása

176 millió forint uniós forrásból fejlesztette gyártókapacitását a nagymányoki ipari park egyik faipari vállalkozása.

  • 176 millióból bővítette gyártókapacítását a nagymányoki ipari park faipari vállalkozása

 A cég a pénzből új raktárcsarnokot épített, korszerűsítette gyártását és új technológiákat vezetett be. A vállalat több mint 2000 négyzetméteren dolgozik, munkavállalóinak száma 30 fő. A Tolna vármegyei kisváros ipari parkjában 7 cég működik, melyek 600 embernek adnak munkát.

Az önkormányzat célja, hogy további vállalkozásokat csábítson a területre és a dolgozói létszám pedig elérje az ezer főt.

- Ez a vállalkozás 95-ben jött létre. Ennek az iparterületnek az egyik kiemelt, illetve első vállalkozása, és örülök annak, hogy a kormány által uniós forrásokból tudtuk tovább ezt a vállalkozást - 

mondta Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Magyarország folyamatosan fejlődik

Magyarország folyamatosan fejlődik

Magyarország az elmúlt évben is folytatta a felzárkózást. (A jegybanki vélemények ellenére is) 75 százalékról 77 százalékra emelkedett a magyar GDP - jelentette ki Gulyás Gergely, az Eurostat legfrissebb jelentésére reagálva.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!