2023. 06. 02. Péntek Kármen, Anita napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Gazdaság

1700 dolgozóját küldi el a Telekom

Két év alatt 1700 dolgozóját bocsátja el a Magyar Telekom. A létszámleépítés már idén megkezdődik.

A cég a 15 milliárd forintos költségcsökkentéstől versenyképessége javulását reméli. Bár a társaság azt közölte, hogy megállapodtak az érdekképviseletekkel a következő időszak bér- és létszámkérdéseiről, a szakszervezet nem tartja reálisnak a bejelentett létszámcsökkentés megvalósíthatóságát. Úgy véli: a dolgozók elbocsátása a maradó munkavállalók feladatait aránytalan mértékben növelné, és veszélyezteti a munka és a magánélet egyensúlyát.

Nemrég a Microsoft is bejelentette, hogy bezárja a Nokia komáromi gyárát, amely mintegy 1800 munkavállalót foglalkoztat jelenleg. A Nokiával stratégiai, a Telekommal pedig partneri megállapodást kötött a magyar kormány.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Felszámoltak egy drogkereskedő hálózatot

Felszámoltak egy drogkereskedő hálózatot

Letartóztatták egy drogkereskedő hálózat 15 tagját bűnszövetségben elkövetett, új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntette miatt Bács-Kiskun vármegyében - közölte a vármegyei főügyészség pénteken az MTI-vel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!