2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Gazdaság

1700 dolgozóját küldi el a Telekom

Két év alatt 1700 dolgozóját bocsátja el a Magyar Telekom. A létszámleépítés már idén megkezdődik.

A cég a 15 milliárd forintos költségcsökkentéstől versenyképessége javulását reméli. Bár a társaság azt közölte, hogy megállapodtak az érdekképviseletekkel a következő időszak bér- és létszámkérdéseiről, a szakszervezet nem tartja reálisnak a bejelentett létszámcsökkentés megvalósíthatóságát. Úgy véli: a dolgozók elbocsátása a maradó munkavállalók feladatait aránytalan mértékben növelné, és veszélyezteti a munka és a magánélet egyensúlyát.

Nemrég a Microsoft is bejelentette, hogy bezárja a Nokia komáromi gyárát, amely mintegy 1800 munkavállalót foglalkoztat jelenleg. A Nokiával stratégiai, a Telekommal pedig partneri megállapodást kötött a magyar kormány.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ursula von der Leyen: az EU a gázárak csökkenésére számít

Ursula von der Leyen: az EU a gázárak csökkenésére számít

Az Európai Bizottság arra számít, hogy a gázárak csökkenni fognak annak köszönhetően, hogy a cseppfolyósított földgáz (LNG) globális kínálata emelkedik, ami teret ad a megújuló energiaforrásokba történtő befektetéseknek - mondta Ursula von der Leyen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!